Українка впізнала свої речі, які рашист вивозив на танку

НОВИНИ 01.06.2022 Коментарі 0

Мешканка міста Попасна Луганської області Аліна Коренюк упізнала свої речі на фотографії з російським танком. Бойову машину із Z-свастикою рашистські танкісти нав’ючили торбинами, картонною коробкою та коцами.

Знімок зроблений наприкінці травня, пише телеграм-канал «ЧТД». На ньому танк зі Z-свастикою їде повз зруйновані будівлі (це місто в Луганській області росіяни захопили 8-го травня). На танку сидить військовий, котрий притримує награбоване.

За інформацією медіа, Аліна Коренюк евакуювалася з окупованого міста. За її словами, у картонній коробці на бронемашині запакований бойлер, що його не встигнула встановити. Також жінка впізнала скатертину, дитячу постільну білизну та ковдру. Під ними, на думку жінки,  лежала інша побутова техніка.

Не дивно, що російська озброєна орда грабує на захоплених українських територіях майно мирних громадян і переправляє на росію. Рашисти гребуть усе: гроші, ювелірні вироби, телевізори, пральні  машини, холодильники, праски, чайники, інструменти, унітази та навіть ношенубілизну. Нагадаємо, ЗІФ писав про достеменно встановлені прізвища й адреси російських мародерів, які з Білорусі відсилали додому награбовані речі.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: