Українці за підтримки білорусів нагадали Європі про вбитих рашистами дітей

НОВИНИ 03.06.2022 Коментарі 0

У Міжнародний день захисту дітей – 1 червня, у низці столиць європейських країн відбулися акції українських активістів за підтримки небайдужих білорусів з нагадування злочинів путінського режиму. За неповних 100 днів російської агресії від рашистських боєприпасів загинуло 250 маленьких українців.

Керівник Білоруського кризового центру у Львові Олексій Францкевич повідомив на своїй сторінці у FB, що у Празі, Будапешті, Відні, Берліні, Кракові, Варшаві запалили свічки на пам'ять про дітей, які загинули в Україні від російських агресорів.

«У всіх містах пролунав заклик надати Україні важке наступальне озброєння, відлучити росію від системи SWIFT, запровадити повне економічне ембарго проти РФ», - написав пан Францкевич.

Він також поширив допис Вероніки Захарчук (Veronika Zakharchuk) про заходи у столицях європейських країн з нагоди Дня захисту дітей.

«Цього року багато українців не змогли святкувати його в Україні, а деякі наші янголята не зможуть святкувати його більше ніколи… В Берліні ми написали слово «дети» перед театром, щоб передати одну зі страшних історій, яка трапилась в МАРІУПОЛІ, та показати, що війна ближче, ніж здається. Ми розповіли історії діток які, Слава Богу вижили, але залишились сиротами. Їх долю зруйнувала російська армія», - написала Вероніка Захарчук.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: