Українці на окупованій території масово долучилися до акції з нагоди Незалежності

ФОТО 24.08.2024 Коментарі 2

Сотні українців, які перебувають на тимчасово окупованих територіях, попри ризики наважилися зробити фото та надіслати їх організаторам акції «Ми є!».

Як повідомляють її організатори – активісти руху «Жовта стрічка» у ТГ-каналі – їх чат-бот «завалений світлинами» від українців зі Севастополя, Сімферополя, Ялти, Алушти, Симеїзу, Мелітополя, Маріуполя, Горлівки, Донецька, Луганська, Харцизька, Алчевська, Нової Каховки, Генічеська, Бердянська, Сєверодонецька, Старобільська, Голої Пристані, Скадовська й інших окупованих росіянами міст і сіл.

«Ми є в кожному куточку окупованої росіянами української території. У селах та містах, у будинках та квартирах. Щоранку ми прокидаємося, ми виходимо на вулицю, вчимося, працюємо. І також ми все бачимо та все чуємо. Тисячі очей і тисячі вух на всій загарбаній українській землі.

Ми чинимо спротив і працюємо на перемогу. Ми чекаємо Збройні Сили України та свободу, від якої ніколи не відречемося і за яку стоятимемо до кінця, а саме – до повної деокупації та визволення усіх 603 628 км².

Хай там як окупанти лютують, бісяться, кричать; хай як бризкають слиною російські пропагандисти – та Крим усе одно лишиться українським.

Активісти Жовтої Стрічки разом з іншими дружніми підпільними рухами продовжують спротив – і вітають усіх із Днем Незалежності!

Вірте в ЗСУ і пам'ятайте, що в окупації дуже чекають на Україну. І обов'язково дочекаються.

Слава Україні!» - йдеться у тексті.

Через величезну кількість надісланих світлин організатори пообіцяли викладати їх на своєму ресурсі протягом тижня.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Бранко Іванкович
2024-08-30 16:37:54

Поки я, "Бранко", живу... Військово-злочинна Україна ніколи не буде знищена!

Бранко Іванкович
2024-08-30 16:36:45

Поки я, "Бранко", живу... Військово-злочинна Україна ніколи не буде знищена! https://www.instagram.com/ivankovic_branko/

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: