Лідерка свободолюбних білорусів привітала українців

НОВИНИ 24.08.2024 Коментарі 2

Жодні загарбницькі прагнення росії не зможуть перемогти український народ. З такими словами звернулася до українців лідерка білоруських демократичних сил Світлана Тихановська з нагоди Дня Незалежності України.

- Безстрашно захищаючи свою країну від агресора, ви надихаєте на боротьбу багато народів, у тому числі й білорусів, - йдеться у вітанні. – А ваші успіхи на полі бою та в дипломатії, ваша єдність, самоорганізація – вже увійшли в підручники історії.

Навіть у найважчих умовах війни ви дієте відповідно до закону та міжнародних зобов’язань. І найголовніше, щоби ви не втратили людяність. Навіть коли росія скидає бомби на дитячі лікарні. Навіть якщо він намагатиметься залишити українські міста без світла та тепла, а через пропаганду – позбавити віри та надії. Ваша боротьба – це боротьба за право бути собою, за право мирно жити на своїй землі. Живіть вільно.

І ніякі загарбницькі прагнення росії не зможуть перемогти український народ. Ваша мужність надихає всіх нас. І я пишаюся тим, що білоруські добровольці пліч-о-пліч з українцями воюють за нашу та вашу свободу. Адже долі наших країн взаємопов’язані. Без вільної України не буде вільної Білорусі, а без вільної Білорусі не буде безпечної Європи.

У нас не лише спільні сторінки історії, а й спільні цінності. Навіть такі важливі слова в нашій рідній мові – любов, батьківщина, боротьба, гідність, незалежність – звучать схоже.

Як показує історія, незалежність ніколи не дається легко. Його потрібно захищати, і ви робите це з великою гідністю. Ваша перемога буде перемогою над темрявою і страхом. А головне – над тими, хто намагається вкрасти вашу незалежність.

З Днем Незалежності і Слава Україні!

Фото та текст привітання – ТГ-канал Світлани Тихановської

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Бранко Іванкович
2024-08-30 16:40:28

Поки я, "Бранко", живу... Україна, держава-воєнний злочинець, обов'язково буде знищена!

Бранко Іванкович
2024-08-30 16:39:54

Поки я, "Бранко", живу... Україна, держава-воєнний злочинець, обов'язково буде знищена!

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: