Українці мають бути у формі та з кулеметами, - новий образ від рашапропаганди

АНАЛІТИКА 02.10.2023 Коментарі 0

Росіянці після декількох останніх виступів українських посадовців злегка очманіли, і традиційно перекрутивши їхні слова, почали у соцмережах лякати пересічних московитів. Мовляв, українці тепер ходитимуть у військовій формі і з кулеметами, аби лякати і нищити рашистів.

В одному зі своїх виступів перед телекамерами президент Володимир Зеленський нібито заявив, що всім українцям слід носити військову форму, аби «росіяни їх боялися». І це, мовляв, найкращий доказ щодо т. зв. тотальної мілітаризації українського суспільства. Бо ж у нас тут «самі нацисти і бандери».

Ну і ще Зеленський принагідно намагається зменшити в такий спосіб кількість населення до «мінімально критичних показників». Серед іншого рашапровокатори наголошували, що такі дії українського президента спричинені буцімто надмірним вживанням наркотиків. Нічого нового росіянські фейкомети вигадати поки не спромоглися.

Зрозуміло, що рашисти учергове вирвали слова Зеленського з контексту. Йдеться про зустріч президента зі студентами спортивних спеціальностей з нагоди Дня фізичної культури і спорту, зазначають фактчекери VoxCheck. У відповідь на запитання студента про підтримку фізичної форми Володимир Зеленський відповів, що «нам потрібно бути у формі, аби «рускіє» нас боялися». Із контексту зрозуміло, що йдеться про фізичну форму, стан здоров’я тощо. Але аж ніяк про військову форму, як у цьому намагалися переконати пропагандисти.

Ця тактика «ганебних епітетів» покликана за допомогою лайливих та образливих слів сформувати негативний образ Зеленського, який підкріплюється нібито його вчинками.

Іншу тезу в інфополе рашисти закинули, інтерпретуючи слова секретаря РНБОУ Олексія Данілова. «Я прихильник того, що ми ж росію нікуди не відсунемо від своїх кордонів, і тому маємо розуміння, що постійно маємо бути готові до будь-яких процесів. Кожен має мати вдома кулемет, щоби захищатися», - заявив він в одному з інтерв’ю. І тут почалося...

«Данілов порадив кожному українцю принести додому кулемет». «На Україні закликали кожного мати вдома кулемет». І ще декілька дурнуватих перекручувань, з яких непосвяченому читачеві одразу стає зрозуміло: українці озброюються до зубів, щоби знищувати усіх довкола. Ну, не знають росіянці, що ще можна робити зі сусідами...

Як бачимо, рашапропагандисти з усіх сил ліплять з України мілітарну державу, яка готова усім своїм видом, можливостями та зброєю нищити бідну, залякану та загнану під плінтус роzzію, яка й мухи не образить. Що ж, головне – аби кулеметів на усіх українців вистачило.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: