Україна повернула з Туреччини героїв «Азову» - у рашистів розпач

ОКРЕМА ДУМКА 08.07.2023 Коментарі 0

В Україну повертаються героїчні захисники «Азовсталі». П'ятеро командирів тепер уже бригади Національної гвардії України «Азов» декілька місяців перебували у Туреччині після російського полону. 8 липня разом із Президентом України вони вилетіли на борту літака у напрямку Батьківщини.

«Повертаємося додому з Туреччини й повертаємо додому наших героїв. Українські воїни Денис Прокопенко, Святослав Паламар, Сергій Волинський, Олег Хоменко, Денис Шлега нарешті будуть із рідними», - написав у ТГ-каналі Володимир Зеленський.

Там же він виклав фото з «азовцями» у салоні літака та коротко підписав «додому».

Потрібно зауважити, що рішення Туреччини і її президента Таїпа Ердогана підтримати вступ України до НАТО та повернути дочасно на Батьківщину «азовців» викликало приступи розпачу у рашистів – їхні пабліки сповнені гнівних і розпачливих коментарів та реакцій.

Політичний аналітик Олександр Фрідман у своєму ТГ-каналі кпинить:

- Ердоган підтримав вступ України до НАТО та відпустив командирів «Азова». Такими темпами анонсований турецьким президентом візит путіна до Анкари може несподівано завершитись у Гаазі.

Як нагадує «Суспільне», 21 вересня минулого року Україна провела з росією обмін полоненими. Він відбувся у Чернігівській області. Загалом з російського полону звільнили 215 українських військових, з них 108 – бійці «Азову», зокрема і командири. В обмін на 200 українських захисників Україна передала кума путіна – віктора медведчука.

В обмін на п'ятьох командирів Україна передала росії 55 людей. Під протекторатом президента Туреччини українські захисники Денис Прокопенко «Редіс», Сергій Волинський «Волина», Святослав «Калина» Паламар, Денис Шлега, Олег Хоменко, згідно з домовленостями, мали перебувати до завершення війни.

Можливо, Реджеп Тайїп Ердоган знає щось більше, раз вирішив, що відпускати українців час саме зараз. Його також не зупинило питання «зернової угоди», яким кремль щоразу намагається шантажувати, погрожуючи розірвати її кожного разу, коли «щось йде не так».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: