Україна та Польща в пошуках перспектив

НОВИНИ 17.05.2018 Коментарі 0

17 травня Львів в черговий раз став площадкою для партнерського спілкування та перемовин, які довели, що державні посадовці, дипломати та бізнесмени з України та Польщі воліють жити новою добою.

Присутні на Українсько-польському бізнес-форумі на Львівщині воліли говорити про майбутнє, про співробітництво та розвиток економічного потенціалу України та Польщі. Окремою темою обговорювали наплив українських трудових мігрантів до Польщі в контексті розвитку економік обох країн, питання торгівельного обміну та потенційні можливості покращення бізнесово-професійних відносин між сусідніми державами.

Присутній на цьому заході керівник ІА «Західний інформаційний фронт» Юрій Кміть був приємно вражений тим, що на форумі панує насправді діловий та сприятливий клімат, бажання співпраці і обговорення спільних ефективних проектів.

В спілкуванні із високоповажними гостями Ю. Кміть  з радістю констатував, що всі присутні говорили в унісон про те, що «коли ми спільно говоримо про економіку, то забуваються історичні непорозуміння. Коли ми думаємо про майбутнє, то образи минулих поколінь відходять на другий план».

Проте, в епоху гібридної війни Російської Федерації проти України, довелось керівнику інформаційного агентства, яке протидіє цій діяльності Кремля, не лише в Україні, а й у сусідніх дружніх державах, поспілкуватись із польськими та українськими дипломатами й на теми спільного протистояння інформаційній агресії Кремля.

Як зазначив Ю.Кміть: «Сьогодні я мав чудову нагоду вчергове поспілкуватися із давніми знайомими з дипломатичного корпусу Польщі та України. Зокрема із Генеральним консулом Республіки Польщі у Львові Рафалом Вольські та Генеральним консулом України у Кракові Олегом Мандюком».

Керівник ІА «Західний інформаційний фронт» спільно із українськими та польськими дипломатами  обговорили протидію проросійським силам в Україні та Польщі. Обмінялись думками та пропозиціями як представники дипломатії та медійного світу можуть спільно діяти в інтересах захисту добросусідських українсько-польських відносин. Узгодили шляхи подальшого співробітництва у площині спільного протистояння деструктивному впливу проросійських сил, обговорили останні випадки гібридних атак на українсько-польські відносини.

За результатами участі у даному заході керівник ІА «Західний інформаційний фронт» Ю. Кміть констатував, що "Україна та Польща рухаються у правильному напрямку, який вже в найближчому майбутньому дозволить обом державам подолати історичні непорозуміння та спільними зусиллями досягнути консенсусу у тих питаннях, які сприятимуть майбутньому процвітанню обох дружніх народів".

ІА "Західний інформаційний фронт"

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: