Убивства мирних людей у центрі Вінниці рашисти прикривають новими фейками

НОВИНИ 14.07.2022 Коментарі 0

Три крилатих ракети впали у центр Вінниці 14 липня приблизно о 10:50. Спочатку поліція повідомляла про двох загиблих і шістьох поранених. Серед загиблих була маленька дитина. Станом на 12:10 у поліції назвали уточнені дані: внаслідок влучання російських ракет «8 осіб загинуло, а 30 – поранено». Про це йдеться у телеграм-каналі Національної поліції України.

Також постраждали офісна будівля, будинок офіцерів, житловий будинок та автостоянка з п’ятьма десятками авто. Виникнула пожежа. На місці працюють рятувальні служби.

Російські пабліки професійні брехуни-пропагандисти заповнили дезінформацією і фейками про атаку військової частини в Гайсині. А це майже за 100 кілометрів до Вінниці. Інша інформаційна помийка пише про «ракєти поразілі целі… ждьом подробностєй»». Сумнівно, що там поінформують про деталі злочинів рашистів.

Країна-терорист росія останніми днями вдалася до нової серії ракетних обстрілів. Із реактивних систем залпового вогню обстрілюють великі та малі прифронтові міста і села. Мабуть, зазнавши відчутних втрат від точних ударів української армії РСЗВ HIMARS росіяни мстять ракетними атаками по

Сьогодні руйнувань унаслідок ракетних обстрілів зазнав і Миколаїв: пошкоджено два навчальних  заклади, об'єкт транспортної інфраструктури та готель. Попередньо минулося без жертв, одна людина отримала поранення, повідомляє місцева влада.

А внаслідок обстрілів села Новоселівка Миколаївської області загинули 4 людини і 2 отримали поранення. Одна людина загинула у місті Баштанка.

На ракетний обстріл з боку терористичної армії рашистів відреагував Президент України.

«Вінниця. Ракетні удари по центру міста. Є поранені та загиблі, серед них – маленька дитина. Щодня Росія нищить мирне населення, вбиває українських дітей, спрямовує ракети по цивільних об’єктах. Де немає нічого військового. Що це, як не відкритий терористичний акт? Нелюди. Країна-вбивця. Країна-терорист», - цитує Володимира Зеленського міністерство оборони України на своїй сторінці у FB.

Декілька дні перед тим, увечері 9 липня, російські терористи зі системи залпового вогню «Ураган» завдали удару по багатоповерхівці в містечку Часів Яр Донецької області. Загинуло майже 50 людей.

Усі злочини путінського режиму задокументовано. Вони стануть прямими доказами під час судового розгляду міжнародного трибуналу. Покарання не уникне ніхто.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: