У лукашенка готуються до наступу з трьох боків

АНАЛІТИКА 16.11.2022 Коментарі 0

У Білорусії вбачають загрозу інтервенції з боку Польщі, України і країн Балтії. Про це з посиланням на КДБ режиму лукашенка повідомляють російські пропагандистські медіа. Щоправда, додають алогічний нюанс – українська сторона підриває мости на кордоні Білорусії на Волинському напрямку.

Тобто для того, щоби наступати на Білорусь, Збройні Сили України знищують інженерні споруди для цього. В іношому повідомленні російські пропагандисти пишуть з посиланням на білоруський прикордонний комітет про те, що «Київ замінував прикордоння з республікою і підірвав майже всі мости у напрямку білоруських Гомеля та Мозиря».

Про посилення північного українського кордону (на фото) днями повідомляв і заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко у своєму ТГ-каналі. За його словами, Україна будує стіну на кордоні з Білоруссю у Волинській, Рівненській і Житомирській областях.

«Зараз на Півдні наші люди зустрічають наших військових, а на Півночі кипить інша робота – тут зводять стіну на кордоні з Білоруссю. Рів, насип, залізобетонний паркан з колючим дротом – це інженерні загородження, які будують на Волині. Таким чином вже облаштовано близько 3 км кордону, роботи тривають. Це ще не все, але подробиць розкривати не будемо», - написав чиновник.

Він запевнив, що будівництво фортифікаційних споруд та облаштування кордону тривають і в регіонах, що межують з територією росії.

«Ми всі хочемо захисту, ми робимо все, щоби зупинити навіть гіпотетичне просування ворога», - написав Тимошенко.

Тим часом у самій Білорусі всім військовозобов'язаним надішлють повістки для перевірки даних, повідомили у міноборони РБ.

З вищеподаної інформації випливає, що саме Україна готується до потенційного захисту з боку Білорусі, а не наступу. Проте, вочевидь, білорусько-російська пропаганда забула про слова лукашенка, який обіцяв показати «откуда ґотовілось нападєніє». Нагадаємо, 11 березня під час зустрічі з путіним такими словами він намагався виправдати наступ російських військ на Україну. Цим він виставив себе на посміховисько усього світу, а його слова стали мемом.

За можливість продовжити своє гауляйтерство у кріслі самопроголошеного президента лукашенко, схоже, погодиться і віддати наказ про повторний наступ на Україну. Тим паче, що сьогодні, 16 листопада, стало відомо про підписання угоди між російською федерацією і РБ про виділення з бюджету рф 105 млрд російських рублів на імпортозаміщення для Білорусі.

Зрештою, навряд чи лукашенко має вплив на створене російсько-білоруське угруповання військ на фактично окупованій росією території Білорусі. За першої вимоги з кремля розпочати наступ на Україну бульбофюрер і пальцем не поворухне, щоби уникнути цього. І не тому, що вірить в успіх білорусько-російських військ – ЗСУ показали й неодноразово доказали, чого варта «друга армія». Навряд чи білоруська чимось може посилити російських недосвідчених чмобіків і досвідчених російських мародерів. Лукашенкові просто чхати на долю своїх підлеглих і кількість загиблих в Україні. Він нічим не м’якший у своїй жорстокості порівняно з путіним. І так само, як і путін, до останнього знищуватиме свій народ заради втримання влади і збереження свого режиму.

У випадку наступу з Білорусі ЗСУ завжди гостинно готові зустріти загарбників. І навіть гарантують «гідне перебування на території України у спеціально обладнаних військових містечках». Для цього просто потрібно після перетину кордону підняти вгору білі прапори і скласти зброю. У протилежному випадку – не забути чорні кульки. Благо, копати могили не доведеться – про них ще декілька років тому подбали нелегальні видобувачі бурштину на поліссі, залишився по собі тисячі ям.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: