У кремлі заборонили пропагандистам говорити про росіян-утікачів

НОВИНИ 22.11.2022 Коментарі 0

Від контрольованих кремлем пропагандистських засобів масової інформації вимагають припинити розповідати про масовий виїзд росіян за кордон. Також під заборону потрапила інформація про переведення бізнесу за межі російської федерації.

«Під забороною опинилися не лише новини, а й реклама консалтингових послуг, пов'язаних із переїздом та релокацією. Про це розповіли декілька рекламодавців, які намагалися розмістити свої пропозиції послуг, включаючи переїзд до країн Близького Сходу», - повідомляє телеграм-канал The Moscow Times.

В одній із рекламних аґенцій розповіли, що така заборона після другої хвилі стала тотальною. «Не можна говорити про бізнес-міграцію до Казахстану, Вірменії, Грузії, ОАЕ. Це схоже на торгівлю батьківщиною», - пояснили в аґенції.

У новинах і матеріалах російських пропагандистських медіа, наприклад, відсутня інформація про масований виїзд ІТ-працівників. За даними деяких росмедіа, тільки упродовж березня-квітня путінську росію покинуло 50-70 тисяч «айтішників». Якась частина з них повернулася. Також називають цифри у відсотках: цього року приблизно 6 відсотків уже залишили РФ, а до року часу іще 25 відсотків планують втілити в життя слова, що приписують Лєрмонтову: «прощай, немитая россія, страна рабов, страна господ».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: