У кремлі вирішили заблокувати доступ росіянам до сайтів ЦРУ та ФБР

НОВИНИ 27.01.2023 Коментарі 0

Путінський режим буцімто на вимогу «роскомнагляду» вирішив заблокувати доступ до сайтів ЦРУ та ФБР. Також росіянам перекрили доступ до сайту Державного департаменту США із програмою Rewards for Justice (нагороди за справедливість). Остання передбачає грошові виплати як винагороди за інформацію про загрози для національної безпеки США.

Причину блокування із 26 січня вищезгаданих ресурсів у кремлі не вказали, повідомляє ТГ-канал російської служби ВВС.

Британське медіа нагадало, що у травні минулого року голова комітету державної думи рф з безпеки васілій пєскарьов заявляв, що публікації ЦРУ російською мовою підбурюють до державної зради та є «неприкритою спробою вербування». Вочевидь, слова держдумця стосувалися російськомовного відеоролика, що його 2 травня ЦРУ опублікувало на своєму каналі в YouTube, із порадами про безпечний спосіб передачі інформації.

У ВВС зауважили, що російська служба зовнішньої розвідки ще у квітні 2021 року відкрила інтернет-приймальню в даркнеті із проханням ділитися інформацією про загрози безпеки для російської федерації.

Також цікавим є факт про судовий позов на початку січня від військової прокуратури щодо блокування сайту новин Організації об’єднаних націй на території росії. У п’ятницю, 27 січня, стало відомо, що ленінський суд міста Владімір припинив розгляд справи – заявник відмовився від позову.
ТГ-канал «Довод» повідомляє, що у цьому «суді» розглядають й інші позови про блокування небажаних для кремля інформаційних ресурсів.

Схоже, путінський режим щодня усе більше відгороджується від цивілізованого світу та намагається перетворити росію на найбільшу територію на планеті, де діятимуть «закони північної кореї.  

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: