У держдумі хочуть помститися ЄС за передачу заморожених росіянських коштів Україні

НОВИНИ 30.10.2023 Коментарі 0

У випадку «крадіжки» Євросоюзом заморожених росіянських активів рф погрожує конфіскувати значно більші кошти, які належать «недружнім країнам».

«Таке решення потребуватиме від нас симетричної відповіді», -  написав у своєму ТГ-каналі спікер держдуми в’ячеслав володін.

Риторика рашистів при цьому найкраще свідчить про їхні наміри. Так володін традиційно заявив про «злочинний київський режим», підтримка якого нібито викликала у європейських країнах «високе зростання цін», рецесію в економіці та «занепад» промисловості.

«Низка європейських політиків на чолі з головою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн, які прагнуть утриматися на своїх місцях і, зважаючи на погане фінансове становище своїх держав, знову розпочали розмови про крадіжку заморожених коштів нашої країни, щоб продовжити мілітаризацію Києва», – зазначив спікер держдуми. 

«У цьому випадку конфісковані будуть набагато більші активи, що належать недружнім країнам, ніж наші заморожені на території Європи кошти», – додав володін. 

Саме такою нервовою була реакція рашистів на рішення лідерів ЄС використати кілька мільярдів євро заморожених росіянських активів для допомоги Україні. Очікується, що відповідні юридичні пропозиції будуть оприлюднені на початку грудня.

«Ми ухвалили політичне рішення, що врешті-решт росія має заплатити за відновлення України», - наголосила голова Єврокомісії.

У москві розуміють, що у цьому випадку їхні активи буде не лише втрачено, але й міжнародне право буде цілком на стороні ЄС та України. Тож із цими коштами їм доведеться попрощатись. Тому і вдаються до погроз і шантажу як єдиної можливості впливу.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: