У бункері путіна панує настрій Берліна 1945-го

НОВИНИ 08.06.2022 Коментарі 0

У російських так званих еліт є відчуття наближення неминучої катастрофи. Проте путін, попри очевидне погіршення ситуації, не хоче зізнаватися в цьому навіть своєму оточення. Він продовжує публічно погрожувати Україні та Заходу.

Таку картину в рашистській верхівці описав під час розмови з журналістом «МО» Станіслав Бєлковський.

За його словами, російський уряд психологічно паралізований «Z-спецоперацією», що загальмувала в Україні та перетворилася на затяжну війну. Проте путін продовжує вірити, що «все йде добре та за планом».

Настрої в бункері путіна можна порівняти з Берліном 1945 року: тоді багато хто з німецького керівництва також не погоджувався з фюрером і його оцінкою ситуації.

«Але нічого не могли вдіяти, щоби цю проблему усунути. І за невмолимою логікою історії вождь самоусунувся», - нагадує письменник і політтехнолог.

Якщо з Путіним щось станеться, то, відповідно до конституції рф, президентом стає міхаіл мішустін, зазначає експерт, і це багатьох влаштовує.

«Він став прем’єр-міністром як фігура консенсусу між великими бізнес-групами (ковальчук, чємєзов, усманов) і силовиками», - каже Станіслав Бєлковський.

У будь-якому випадку, на зміну тирану прийде колективне керівництво, як у СРСР 1953-го року, зазначив експерт.

Малюнок wsj.com

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: