У ЗСУ вперше сьогодні відзначають нове професійне свято

НОВИНИ 11.10.2023 Коментарі 0

«Яким би потужним не було військо, без надійної логістики у тривалій війні воно приречене на поразку. Пальне, боєприпаси, продовольство, вода й інше – критично необхідні на передовій, аби знищувати ворога».

Про це йдеться у вітальному слові з нагоди професійного свята – Дня фахівців логістичного забезпечення Збройних Сил України – начальника Генерального штабу ЗЗСУ генерал-лейтенанта Сергія Шаптали. Свято, до речі, вперше відзначають сьогодні у Збройних Силах України.

«Сьогодні, у День фахівців логістичного забезпечення ЗСУ, хочу подякувати кожному, хто докладає всіх зусиль для належного постачання фронту. І все це – за складних умов, коли ворог постійно полює та завдає ударів по наших логістичних центрах, складах і маршрутах. Діяти наперекір небезпеці, перешкодам і завжди за невідкладної терміновості часу. Лише після перемоги ви зможете розповісти про рішення й хитрощі, до яких доводилося вдаватися, щоби вберегти постачання.

Ваша робота має життєво важливе значення для перемоги. Не зупиняйтеся, дійте! Разом здолаємо ворога!» - йдеться у привітанні

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: