США закликали Ізраїль гуманно воювати – Єрусалим дратується

АНАЛІТИКА 11.10.2023 Коментарі 0

Адміністрація американського президента Джо Байдена закликає Ізраїль до «гуманних методів» ведення війни. А також наполягає, зокрема, на створенні коридору для цивільного населення з Гази, щоби те могло вирушити до Єгипту.

Про це із посиланням на NBC пише у своєму ТГ-каналі політичний аналітик Олександр Фрідман. 

Заклики до «гуманності» на тлі злодіянь ХАМАСу в Ізраїлі сприймають радше негативно. Це викликає роздратування і навіть обурення. Мета Єрусалима – і помститися ХАМАСу, знищивши його, та подати урок усім тим, хто задумує зазіхнути на Ізраїль.

Створення подібного коридору залежить від ХАМАСу, який поки що править у секторі Газа. І йому не потрібні живі палестинці у Єгипті. Йому потрібні гори трупів дітей, старих і жінок у Газі, які можна буде використати у пропаганді. Благо, для ХАМАС є Москва з її міжнародним пропагандистським апаратом, який сьогодні транслює на весь світ наративи Гази. Якщо коридор буде створено, то відправлятимуть по ньому «хамасівці» насамперед своїх бійців та прихильників.

Біженці з Гази не потрібні і Єгипту, який боїться дестабілізації всередині країни. Не потрібні вони й Ірану, який стоїть із ХАМАСОм, та арабським країнам, які зазвичай виявляють солідарність лише на словах. І тим більше не хоче приймати їх ЄС. А ось Лукашенко та Путін цілком можуть зробити ставку на палестинців із Гази та почати переправляти їх через Єгипет до Європи.

На фото abc.net.au: палестинці несуть жінку біля пошкодженої будівлі після ізраїльських ударів по табору біженців Біч (Beach - англ.)у Газі. 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: