У Сирії готуються застосувати хімічну зброю?

НОВИНИ 01.10.2024 Коментарі 0

Західні та українські спецслужби готують інсценізацію застосування хімічної зброї у Сирії - такий фейк сьогодні запустило прес-бюро Служби зовнішньої розвідки (СЗР або СВР) рф. Відомо, що рашисти особливо полюбляють закидати тему хімзброї в інформаційний простір. А тут - ще й пов’язали Україну та Сирію.

«За інформацією СЗР, саме така провокація зараз готується спецслужбами ряду країн НАТО та України спільно з терористичними угрупованнями, що орудують на півночі Сирії в провінції Ідліб», - йдеться у релізі.

Московитська розвідка нафантазувала, буцім їм став відомий план, який передбачає скидання з безпілотника замінованої ємності із хлором. Зробити це планується під час завдання сирійськими військами та російськими ВКС ударів по позиціях терористичних угруповань у зоні деескалації в Ідлібі. Найбільш вірогідним місцем «провокації» у СЗР назвали райони на схід від міста Ідліб.

Рашисти вже фактично призначили виконавця цієї інсценізації - організацію «Білі каски», яку кремлівці вже звинувачували у виконанні «брудної роботи» у Сирії для британських спецслужб. І нібито викривали її членів у публікації «постановочних кадрів із застосуванням хімзброї» у Сирії.

Діяльність «Білих касок» москва вважає елементом великої інформаційної кампанії щодо очорнення влади Сирії. «Її активісти здійснять відеофіксацію так званих наслідків інциденту і направлять до міжнародних організацій відповідне звернення, а також свідчення мирних жителів з покладанням відповідальності за те, що сталося на Сирію і росію», - пояснило прес-бюро розвідки рф.

Рашисти ще пробували вичавити сльозу пасажами про «підрив авторитету росії у країнах Глобального Півдня», застосування «відвертого терору» тощо. Але насправді більше схоже на те, що вони самі (або їхні друзі-асадівці) щось готуються утнути в Сирії. І в кращих традиціях рашапропаганди наввипередки звинувачують у запланованих діях усіх своїх супротивників.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: