У Польщі встановлено черговий «пам’ятник жертвам ОУН-УПА»

НОВИНИ 10.08.2018 Коментарі 0

Згідно із поширеною «Товариством вшанування пам’яті жертв злочинів Українських Націоналістів у Вроцлавi» 9 серпня 2018 року інформацією, у містечку Риботичі гміни Фредрополь, що розташоване на відстані неповних 8 кілометрів від польсько-українського кордону, було встановлено встановлено черговий пам’ятник «Жертвам, що загинули від рук ОУН і УПА в 1941-1947 роках».

Як твердять польські кресові середовища, це і є та сама «чергова несподіванка, яку вони обіцяли».

При цьому однозначно вказується на те, що встановлення цього чергового «пам’ятнику» стало ініціативою місцевих мешканців, до якої долучився Інститут національної пам’яті РП.

Заходи з нагоди урочистого відкриття цієї «пам’ятної стели» заплановано провести в обідню пору 16 вересня поточного року.

Ініціатори встановлення поширюють інформацію про те, що буде поширено в найближчому часі детальнішу інформацію та направлені індивідуальні запрошення від голови комітету, що займався спорудженням цього «пам’ятнику» та вуйта (керівника – ред. ІА «ЗІФ») гміни Фредрополь.

Окремо відзначено, що відомий у Польщі українофоб та проросійський діяч Анджей Запаловський, вже (від імені організаторів) запрошує всіх бажаючих на вказані вище «урочистості».

Слід наголосити, що це вже третій «пам’ятник жертвам націоналістів», у спорудженні якого приймає активну участь А. Запаловський

ІА "Західний інформаційний фронт"
за матеріалами:suozun.org

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: