У Німеччинні поліція затримала ще трьох підозрюваних у причетності до вбивства 17-річного українця

ПЕРЕКЛАДИ 16.02.2024 Коментарі 0

У Німеччинні поліція міста Оберхаузена затримала ще трьох молодих людей, що їх підозрюють у причетності до насильницької смерті 17-річного українця Володимира Єрмакова, який вважався баскетбольним талантом. Володимир отримав ножове поранення минулої суботи в Оберхаузені.

Про це повідомляє RND.

За словами поліції та прокуратури, сьогодні, у п'ятницю 16 лютого, вранці відділ розслідувань виконав ордери на арешт: затримані підозрювані — 14-річний німець-грек із Герне та двоє 14- та 15-річних сирійців із Гельзенкірхена. Їх перевіряють на причетність до  спільного вбивство 17-річного українця.

Головним підозрюваним залишається 15-річний німець-турок із Гельзенкірхена, який уже кілька днів перебуває під вартою. За даними слідчих, сам він завдав жертві смертельних ножових поранень, - сказав речник поліції.

Нагадаємо, 17-річний українець Володимир Єрмакова отримав ножові поранення минулої суботи під час сварки на центральному вокзалі Обергаузена. Ще троє підлітків вижили, хоча зазнали важких травм. Зокрема, як раніше повідомляли ЗМІ, в автобусі дорогою на вокзал у Володимира Єрмакова і його товариша по команді Артема Козаченка стався словесний конфлікт з іншими молодими людьми. Після виходу з автобуса на вокзалі на українців скоїли напад. Відтак, медики не змогли врятувати Єрмакова. 

17-річний Володимир Єрмаков вважався великим талантом українського баскетболу. У Німеччині він грав за баскетбольний клуб ART Giants Düsseldorf.

Мотиви злочину ще з'ясовуються, повідомили в поліції. Раніше слідчі заявили, що «конкретних доказів ксенофобського акту немає». Натомість перевіряється версія, що підозрювані злочинці часто використовували той самий трюк, наприклад, під час пограбувань, сказав речник поліції. Є ознаки того, що група діяла «таким чином» не вперше. Однак останнього разу ситуація загострилася настільки, що один постраждалий загинув.

Також читайте: Поліція Німеччини назвала попередні причини вбивства юного баскетболіста-українця

Фото – Володимир Єрмаков / RND 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: