У Москві затримали подружжя білорусів за запуск забороненого на росії прапора

НОВИНИ 23.05.2023 Коментарі 0

У Москві затримали подружжя – громадян Білорусі. Їх звинувачують у запуску повітряних кульок, до яких був причеплений прапор Легіону «Свобода Росії». Остання є забороненою на території російської федерації та зарахована у список терористичних.

Російські пабліки повідомляють, що білорус зі своєю дружиною приїхали до ставка, що в Північному Чертаново на автомобілі «Тойота камрі», вийняли з баґажника повітряні кулі, після чого чоловік їх запустив. Його дружина знімала процес на телефон «для звіту». Після цього пара швидко покинула місце.

Зняті кадри оперативно потрапили в українські і проукраїнські інфоресурси, їх почали масово поширювати. День запуску прапора Легіону «Вільна Росія» збігся з атаками представників цього об’єднання та Добровольчого російського корпусу в Білгородській області.

Нагадаємо, тиждень на росії розпочався з атак в декількох населених пунктах Білгородської області. У вівторок, 23 травня, російська влада – губернатор Білгородщини – повідомила, що в районі Грайворона «продовжується зачистка».

«Продовжується зачистка території міністерством оборони разом зі силовими структурами. Але повертатися поки що у свої будинки, я зараз звертаюся до жителів Грайворонського округу, які, дякую їм, тимчасово покинули свої помешкання, поки не варто», - сказав Гладков.

За його словами, япід час боїв поранено двох жителів, загиблих немає, хоча під час «евакуації померла одна жінка 1941 року народження».

Воїни БНР захопили в полон росіянина та затрофеїли БТР 

Також читайте: Бої у Бєлгородській області: російській добровольці звільняють росіян від режиму путіна

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: