У Курській області знищено колону ворожої техніки - відео

НОВИНИ 09.08.2024 Коментарі 0

Жителі Курської області поширюють через телеграм-канали відео про те, як було знищено колону російської техніки.  

Повідомляється, що у  Рильському районі ударом українських ракет HIMARS знищено російську військову колону на марші.

Уночі тут була "бавовна", а також було чути, як детонували боєприпаси.

На іншому відео видно знищену москальську військову техніку та тіла російських солдатів. Автотраса частково заблокована. 

Українська наступальна операція в Курській області розпочалася 6 серпня.

Події у Курській області – це перший випадок після Другої світової війни, коли армія іншої країни вторглася в Росію – пише видання «Блумберг».

Інституту вивчення війни (ISW) повідомив, що геолокаційні кадри та російські заяви свідчать про те, що українські сили продовжували швидке просування далі в Курську область 8 серпня і присутні в районах до 35 кілометрів від міжнародного кордону з Сумською областю.

"Російські мілблогери стверджують, що невеликі українські бронетанкові групи просуваються далі в російський тил і обходять російські укріплення, перш ніж вступити в бій з російськими силами, а потім відступають від бойових дій, не намагаючись консолідувати контроль для свого дальшого просування. Російські мілблогери відзнають, що поширеність цих бронетехнікових груп призводить до суперечливих повідомлень, оскільки українські сили можуть швидко вступити в бій з російськими силами поблизу населеного пункту, а потім вийти з цього району. 

Схоже, що українські сили можуть використовувати ці невеликі бронетехнічні групи для проведення штурмів за лінію зіткнення через низьку щільність російського персоналу в прикордонних районах Курської області. Повідомляється, що більші українські підрозділи діють у районах Курської області ближче до міжнародного кордону та, як повідомляється, консолідують і зміцнюють деякі позиції", - пише ISW і додає, що "російські мілблогери стверджують, що українські сили успішно застосовують нову та інноваційну тактику та технологічні можливості під час операцій у Курській області".

"Кремль майже напевно намагатиметься повернути російську територію в Курській області, яку захопили українські війська, і припинити українську активність углибині Росії, оскільки значні українські успіхи в Росії стануть стратегічним ударом по багаторічним зусиллям президента росії володимира путіна зміцнити спадщину, стабільність, безпеку та досягти геополітичного відродження Росії".

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: