У Коломиї поховають білоруса, який героїчно загинув за Україну

НОВИНИ 20.10.2023 Коментарі 1

У суботу, 21 жовтня, на Алеї Слави міста Коломия Івано-Франківської області відбудеться чин похорону білоруського добровольця, який воював у полку Кастуся Калиновського.

Про це повідомляє ТГ-канал благодійного фонду «Вільна Білорусь» із посиланням на інформацію від міського голови Коломиї Богдана Станіславського.

Білоруський доброволець із позивним «Бахус» героїчно загинув 7 жовтня.

У п’ятницю, 20 жовтня, скорботний кортеж приблизно о 12:45 вирушить від Коломийської центральної районної лікарні до церкви священномученика Йосафата. О 18:00 там розпочнеться парастас. Похорон – у суботу, о 12:00.

Мер Коломиї попросив містян гідно провести в останню путь загиблого захисника України та висловив співчуття його рідним і близьким:

- Він – білоруський воїн, який хоробро захищав волю та незалежність України, служив у полку імені Кастуся Калиновського. Для нас загибель кожного захисника України – великий біль. Тому від імені Коломийської громади висловлюю співчуття рідним та близьким з цією тяжкою втратою.

21 жовтня оголошено днем жалоби в Коломийській громаді.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

whydonate
2024-04-12 12:38:19

Нехай пам'ять про вашого близького буде вічною і світла. Зичу вам сил зібратися в цей важкий час і підтримую в думках. Поділюся вашою скорботою і готовий допомогти в будь-який спосіб. Похорон

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: