Туск закликав європейських лідерів діяти рішучіше проти росії

НОВИНИ 07.03.2024 Коментарі 0

Повірити у свої сили, не боятися брати на себе відповідальність і діяти рішуче закликав європейських лідерів прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск під час з’їзду "Європейської народної партії" в Бухаресті у четвер, 7 березня.

"Епоха миру закінчилася, поствоєнна епоха закінчилася. Ми живемо у новий, передвоєнний час, а для деяких наших братів це вже не "передвоєнна" епоха, а повномасштабна війна у своєму найжорстокішому вигляді", - цитує Туска "Європейська правда" із посиланям на RMF24/.

За його словами, європейським лідерам потрібно усвідомити нову реальність щодо можливості масштабної війни, думати та діяти відповідно до цих нових реалій. 

"Ми не можемо далі годувати себе ілюзіями. Ніхто не зніме з нас відповідальності боротися за нашу безпеку та наше майбутнє. Ми самі є найкращим гарантом нашої безпеки та єдності", – наголосив польський прем’єр. 

І для опору російській агресії європейська спільнота має все необхідне – економічний, фінансовий, демографічний, моральний аспекти. Це в сукупності – більше, ніж потенціал російського агресора та його союзників.

Фото – RMF24

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: