Третя Окрема Штурмова Бригада звільнила Андріївку і знищила 72 бригаду рашистів

НОВИНИ 15.09.2023 Коментарі 0

Блискавична операція Третьої Окремої Штурмової Бригади Збройних Сил України призвела до знищення російського гарнізон Андріївки. Українські воїни оточили його, відрізали від основних сил та знищили. За дві доби Третя окрема штурмова бригада ліквідувала:

- начальника бригадної розвідки ворога;

- трьох комбатів ;

- і майже всю піхоту 72-ої окремої мотострілецької бригади росіян разом з офіцерами і значною кількістю техніки.

«Станом на зараз бої тривають, наші підрозділи продовжують закріплюватись на нових позиціях. Відтак про конкретні цифри 200-их, 300-их противника й інші найцікавіші деталі операції – згодом», йдеться у повідомленні 3-ої ОШБ у її ТГ-каналі. 

Пресслужба української бригади підкреслила, що підрозділи 72-ої омсбр рф неодноразово діставали вагомих втрат і поразок від зіткнень із Третьою штурмовою раніше. А тепер, після відновлення та перегрупування, ворог зазнав тотального провалу.

«Взяття та утримання населеного пункту Андріївка – наш шлях до прориву на правому фланзі від Бахмута, і ключ до успіху всього подальшого наступу. За результати цих боїв ми платимо високу ціну. І за кров кожного нашого бійця буде відплачено тільки кров’ю», - сказано в тексті.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: