Тихановська закликала зруйнувати росію і притягнути до відповідальності лукашенка

НОВИНИ 02.12.2022 Коментарі 0

Росія прагне стати імперією, і тому повинна бути зруйнована. Ми повинні зруйнувати цю в’язницю разом. Про це у своєму відеозверненні до учасників Київського безпекового форуму 1 грудня заявила Президентка Координаційної Ради Білорусі Світлана Тихановська.

За її словами, білоруський диктатор Лукашенко став співучасником разом із путіним від початку агресії 24 лютого.

- Він зрадив українців і зрадив білоруський народ, коли запросив окупантів у наш дім, - підкреслила Тихановська. І додала, що без рішення Лукашенка віддати російській армії територію Білорусі «ця війна не розпочалася би взагалі чи виглядала би зовсім інакше».

Білоруська опозиціонерка переконана: «Потрібно визнати: Лукашенко – ворог українського народу й Української держави. Не можна дозволяти злочинцю і далі залишатися непомітним. Він співучасник агресії та воєнних злочинів і мусить нести відповідальність».

Як запевнила Тихановська, незважаючи на масову пропаганду, 86% білорусів проти участі білоруської армії в російській агресії. Попри рівень репресій, якого Білорусь не бачила зі сталінських часів, тисячі білорусів ризикують своєю свободою, щоб підтримати Україну.

Рашистська пропаганда не могла не звернути увагу на заклик зруйнувати росію. Тихановську московитські ЗМІ представили як «екс-кандидата у президенти Білорусі», а рейкових партизанів, кіберугруповання, полк Калиновського назвали «формуваннями бойовиків, які воюють на боці Києва».

Також росіянці не могли не нагадати, що ставлення до Тихановської з боку української влади доволі прохолодне. І її досі не запросили до Києва, хоча Тихановська продовжує заявляти про свою підтримку боротьби України з росією. Хоча вже сам факт спільного збройного опору ЗСУ та білоруських бійців рашистським військам викликає у московитів шалену лють.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: