Теракт у "Крокусі": кремль наказав дискредитувати Україну

НОВИНИ 24.03.2024 Коментарі 0

Російські засоби масової пропаганди отримали вказівку від адміністрації путіна наголошувати на можливих "слідах" причетності України до теракту у "Крокус Сіті Хол".

Про це повідомляє інформаційний телеканал "Ми Україна" у Telegram із посиланням на російське опозиційне видання Meduza

Путін у своїх публічних заявах щодо нападу не згадав терористичне угруповання "Ісламська держава", яке взяло на себе відповідальність за стрілянину, а прямо звинуватив у причетності "українську сторону". 

"Путін –- патологічний брехун. У тому числі зараз, коли він відчайдушно намагається пов’язати Україну чи інші західні країни з масовою стріляниною під Москвою, незважаючи на те, що немає жодних доказів на підтримку таких тверджень", - написав у соцмережі Х міністр закордоннх справ України Дмитро Кулеба.

Український дипломат нагадав про брехню путіна про вибухи житлових будинків у 1999 році, катастрофу підводного човна "Курськ" 2000 року, облогу школи в Беслані 2004-го, вбивства Політковської 2006-гоі, Магнітського 2009-го, Нємцова 2015-го та багатьох інших критиків, російських військових, які окупували Крим, збиття MH17 та про плани вторгнутися в Україну.

"Не дозволяйте Путіну та його поплічникам обдурити вас. Їхня єдина мета – спонукати більше росіян гинути в їхній безглуздій злочинній війні проти України, а також прищепити ще більше ненависті до інших націй, не лише українців, а й усього Заходу", - наголосив Дмитро Кулеба.

Також читайте: Попередні підсумки масового вбивства росіян у розважальному центрі: до сотні трупів і вигоди для путіна

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: