Студентів московських ВУЗів змушуватимуть публічно висловитися на підтримку війни в Україні (ДОКУМЕНТ)

НОВИНИ 04.03.2022 Коментарі 0

Аби хоч якось виправдати агресію РФ проти України, у самій країні-окупанті здійснюються кволі спроби залучити до підтримки путінської інтервенції відомих там людей, співаків, науковців, спортсменів та іншу, як тепер уже остаточно з’ясувалося, наволоч.

В розпорядженні ЗІФу опинився сценарій відео звернення студентів, аспірантів, викладачів й випускників «МГИМО МИД России», у якому вони мають стати учасниками у театральній постановці підтримки армії РФ та особисто її головнокомандувача:

«В видеообращении добровольцы из числа студентов, аспирантов, преподавателей и выпускников зачитывают следующий текст по принципу «одно предложение – один человек» (можно корректировать в зависимости от количества набранных добровольцев). Исходя из количества предложений в тексте необходимо порядка 30 добровольцев».

Текст сценарію рясніє ура-патріотичним угаром, звиклими ідіотськими аргументами для розв’язування війни та «перемогою над нацистсько-бандерівськими бандформуваннями в Україні»:

«Уважаемый Владимир Владимирович!

Товарищи офицеры и солдаты!

Дорогие соотечественники!

Принятое Вами решение, профессиональные и гуманные действия Вооруженные Сил России предотвратили большую войну против нашей страны, начало которой было не минуемо. Угроза разработки ядерного оружия нашими соседями существовала и существует в силу научно-технического потенциала Украины, накопленного в советский период. Ядерная война закончила бы существование современной цивилизации.

Наша армия совместно с бойцами Народной милиции ДНР и ЛНР сегодня защищает детей, женщин и стариков, которые 8 лет подвергались обстрелам из тяжелого вооружения. Мы защищаем всех русских людей… Наши воины защищают простых людей из братского украинского народа, хотя мы считаем нас единым, искусственно разделенным, народом…

Уроки русской истории и знания, полученные в МГИМО заставляют нас сделать два главных вывода. Для установления мира:

  1. Нам нужна полная победа над нацистско-бандеровскими бандформированиями на Украине.
  2. Нам нужно единое общество.»

Своєю чергою, Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки повідомляє, що такого роду інформаційне напомповування російського суспільства супроводжується тотальним обмеженням свободи слова. За повідомленням Центру, з 04 березня у Росії запроваджуються шалений репресивний тиск, зокрема:

  • До 15 років за «фейки про російську армію».
  • За поширення «фейків» про використання армії Росії – штраф від 700 тисяч до 1,5 мільйонів рублів, або виправні роботи терміном до 1 року, або примусові роботи терміном до 3 років, або позбавлення волі терміном до 3 років.
  • За те саме діяння, вчинене групою осіб, або зі «штучним створенням доказів звинувачення» – позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.
  • Якщо ті самі дії спричинили тяжкі наслідки, тоді до 15 років.
  • Дії, спрямовані на «дискредитацію використання» російської армії – штраф від 100 до 300 тисяч рублів, або примусові роботи до 3 років, або арешт від 4 до 6 місяців, або позбавлення волі до 3-х років.
  • Публічні заклики до запобігання використання армії Росії (в тому числі заклики до «антивоєнних мітингів») – до 5 років.
  • За заклики до введення/продовження санкцій проти Росії – штраф до 500 тисяч рублів, примусові роботи до 3 років, арешт до 6 місяців, а також колонія до 3 років.

Ілюстративне фото:  

Опрацьовано на основі матеріалів 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: