Скандальновідомий нардеп Дубінський отримав підозру від генпрокурора

НОВИНИ 09.08.2023 Коментарі 0

За матеріалами Державного бюро розслідувань генеральний прокурор України повідомив про підозру у службовому підробленні для виїзду за кордон народного депутата Олександра Дубінського.

Про це пише «Українська правда» із посиланням на співрозмовника у правоохоронних органах.

Скандального нардепа підозрюють у внесенні службовою особою неправдивих відомостей до офіційних документів, на підставі яких він виїхав за кордон нібито з метою супроводжувати батька на лікування.

Тим часом слідство стверджує, що Дубінський отримав дозвіл залишити Україну та самостійно покинув країну 27 червня 2023 року. А його батько окремо виїхав за кордон 26 червня і повернувся до України 11 липня 2023 року. Нардеп же повернувся до України лише 27 липня 2023 року.

«Правоохоронці отримали інформацію, що під час перебування за кордоном народний депутат встиг двічі відвідати Італію, Хорватію та Іспанію.

Зокрема з 20 по 27 липня нардеп перебував в Іспанії та зупинявся в люксових готелях: Mediterraneo у Кастельдефельсі та Vincci Bit у Барселоні», - пише «УП».

Сам Дубінський у соцмережах переводить обшуки й оголошення підозри у політичну площину.

Мовляв, влада хоче «замаскувати корупційні скандали команди Слуг Єрмака-Зеленського і складнощі на фронті».

«Ситуація в суспільстві вкрай розжарена, і негативний для влади порядок денний треба чимось перебивати. Але й цього шоу надовго не вистачить.

Усі вже розуміють, що ключовою проблемою країни є Зеленський та його Єрмак, які зараз і уособлюють корупцію та мародерство, з якими театрально бореться шоу Квартал-95», - написав нардеп у FB.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: