Сімоньян готова «покарати» Захід ядерним вибухом... у Сибіру

НОВИНИ 04.10.2023 Коментарі 0

Тема ядерного удару постійно турбує рашапропагандистів. І то з такою силою, що вони готові навіть влупити... по росіянській території!

Не минуло і двох днів після того, як головна редакторка пропагандистських рашамедіа russia today та агенції «россія сєгодня» маргаріта сімоньян волала, що падіння безпілотника біля її «родового гнізда» - достатній привід «ядерного ультиматуму» від росії, як пропагандистка видала черговий «ядерний шедевр».

У своїй авторській програмі «Ч.Т.Д.» боброїдка запропонувала здійснити ядерний вибух на малозаселеній російській території – як вона висловилася, «десь над Сибіром».

«Дорогі і шановні колишні партнери, називаючи речі своїми іменами, ви ведете війну з нами, а ми змушені вести війну з вами, з усіма наслідками, - цитує заяву марґо, адресовану лідерам західних країн, видання The Insider. І для цього необовʼязково навіть, як, царство йому небесне, Жириновський, вимагати разом довбати по Вашингтону...

Мені тут одна розумна людина розповіла те, про що я навіть не здогадувалася і не знала. Якщо зробити на нашій же території, десь над Сибіром, термоядерний вибух, то нічого страшного на землі не буде. Ані ядерної зими, якої всі бояться, ані жахливої радіації, яка вбʼє всіх довкола, а кого не вбʼє, ті помруть упродовж десяти років від онкології – нічого цього. А буде виведена з ладу вся радіоелектроніка, всі супутники, ось ця камера, на яку я зараз знімаю, телефон, який поряд зі мною лежить. І ми повернемося з вами в рік якийсь 1993-ій – дротові телефони, «дві копійки» в телефоні-автоматі. Я вам скажу: чудово ж жили, правда, я навіть зрадію.

Як мінімум, мені не доведеться пояснювати своїм дітям, чому у всіх є гаджети, а у них немає. Я забороняю своїм дітям мати гаджети, це окрема тема, зараз не про це, але як мінімум це буде гора з плечей: щоразу, коли діти повертаються зі школи - «ось у всіх є телефони та айпади, а в нас нема!», - А я скажу «ні в кого немає»».

Схоже, що пропагандистці хочеться не лише «покарати колективний Захід», відкинувши його у розвитку на кількадесят років, але й повернутись мало не в епоху СРСР.

Також прикметно, що про всяк випадок від неї відкараскалась навіть московитська влада. Так, вуса пєскова, які є гучномовцем бункерного діда, заявили, що сімоньян не працює в органах держвлади рф і не висловлює офіційну позицію кремля. І нагадав, що росія не виходила з режиму відмови від ядерних випробувань, додавши: «Не думаю, що можливі такі дискусії».

При цьому помічник одного з депутатів мосміськдуми звернувся до слідчого комітету та МВС із вимогою притягнути пропагандистку до відповідальності за цю пропозицію влаштувати ядерний вибух у Сибіру. «Я думав, що бачив уже всі можливі прояви пропаганди, але, виявляється, немає меж моральному занепаду», - написав заскочений рашадепутатик.

Нагадаємо, що сімоньян і рашистський пропагандист-ведучий владімір соловйов ще торік потрапили під санкції ЄС. Їй також заборонено в’їзд до Вірменії.

Прикметно, що навіть «ватні» читачі одного з найбільших рашистських ТГ-каналів не оцінили ідею сімоньян, відреагувавши здебільшого негативними смайлами.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: