Садовий вподобав Маніфест сталого миру від Сороса

НОВИНИ 03.11.2023 Коментарі 0

Сьогодні, 3 листопада,  міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з авторами Маніфесту сталого миру «Світ після нашої перемоги», які напередодні презентували свою працю в America House Lviv. Під час зустрічі ділилися думками як убезпечити Україну та світ від агресії росії та у майбутньому забезпечити сталий мир в Європі.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

«Світ має перестати сприймати росію як велику і могутню державу. І саме цього ми хочемо досягти – щоб відбулася зміна парадигми сприйняття росії в світі, щоб світ не боявся говорити про її розпад, не боявся дивитися на росію як на державу, що не є вічна», - розповідає Микола Виговський, співавтор Маніфесту сталого миру «Світ після нашої перемоги».

У Маніфесті охоплено широке коло економічних, політичних, дипломатичних, військових, енергетичних і гуманітарних питань, які показують шлях до завершення війни й до сталого миру. Тобто, до миру, який триває з покоління в покоління, а не коротке перемир’я перед наступною хвилею агресії. Основна ідея – мир і справедливість нерозривно поєднані. А імперія має бути зруйнована, бо тільки припинення існування імперії є припиненням існування вічної небезпеки і загрози для України.

«Наша сила в нас самих. І безперечно, поки ми самі не наведемо в себе лад, ніхто нам не допоможе. Відтак те, що ви робите - це геніальна робота. Сьогодні дуже бракує думаючих енергетичних центрів, які є самокритичні та розуміють виклики завтрашнього дня. Звичайно, ми б усі хотіли, щоб росія розпалася. Але це не станеться на раз-два. Маємо над цим працювати із залученням світової спільноти», - наголосив мер Львова Андрій Садовий.

«Додамо, що працювати над Маніфестом «Світ після нашої перемоги» автори почали у грудні минулого року, а представили документ у лютому на безпековій конференції в Мюнхені. Над цією декларацією працювали 24 експерти з різних галузей. На сьогодні Маніфест представлено лише в кількох містах України», - повідомила пресслужба 

Повний текст Маніфесту українською та англійською мовами за посиланням.

1 листопада Маніфест представили у Тернополі. При цьому Тернопіль вже був 12-им містом, де його презентували, а ще раніше презентація відбулась в Острозькій академії. Захід організувала Громадянська мережа ОПОРА в межах проєкту «Маніфест сталого миру – стратегічний підхід» за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження», - повідомила пресслужба академії. Також 2 листопада Маніфест представили у Львівському університеті ім. І.Франка.

Довідка

Міжнародний фонд «Відродження» – одна з  найбільших  українських  благодійних фундацій,  неурядова організація. Фонд засновано у квітні 1990 року. Він входить до створеної Джорджем Соросом мережі Фундацій Відкритого Суспільства, що працюють у 130-ти країнах. Фонд має автономію у визначенні пріоритетів та стратегії. Фонд підтримав понад 18 тис. проєктів, вклавши більше 345 млн $. Офіс розташовано в Києві (вул. Січових Стрільців, 46). (За Вікіпедією).

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: