Кредобанк став учасником найбільшої тех-асоціації України

Економіка 04.11.2023 Коментарі 0

Кредобанк став новим учасником Львівського ІТ-Кластера – однієї з найбільших в Україні спільнот ІТ-компаній, що розвиває технологічну галузь у регіоні і країні. 

Така колаборація допоможе Кредобанку розробляти привабливіші пропозиції для клієнтів сегменту інформаційних технологій. Станом на сьогодні клієнтами банку є понад 15 тисяч IT-спеціалістів, а також понад 400 IT-компаній з усіх куточків України. Також робота у спільнотах кластера надасть ІТ-підрозділам банку можливості додаткового обміну досвідом для подальшої цифризації продуктів та внутрішніх процесів банку.

“Ми раді долучитися до Львівського ІТ Кластера та маємо за честь стати частиною найбільшої в Україні спільноти компаній інформаційних технологій. ІТ-галузь для Кредобанку  нині не лише потужний та поважний клієнт – сьогодні банк теж є частиною ІТ-сфери, що розробляє та впроваджує цифрові рішення для сучасних банківських послуг. Впевнений, що членство у Львівському ІТ Кластері дозволить нам обмінюватися досвідом та удосконалювати наші пропозиції та послуги”, - цитує голову правління АТ “Кредобанк” Єжи Яцека Шугаєва пресслужба цієї фінустанови.     

“Вдячні Кредобанку за довіру і приєднання до нашої спільноти. Ми цінуємо, що такий системно важливий банк України став частиною Кластера. Наше партнерство відкриває нові можливості для обох сторін і підсилює спільне прагнення до інновацій та технологічного розвитку Львова та України. Сподіваюся на активну участь у наших проєктах та плідну співпрацю всередині спільноти”, - висловив своє бачення подальшої співпраці СЕО Львівського IT Кластера Степан Веселовський.

Львівський ІТ-кластер засновано 2012 року. Сьогодні це найбільша тех-  асоціація України, що об’єднує понад 270 компаній та стартапів і більш як  90 тисяч фахівців. Діяльність Львівського ІТ Кластера полягає у створенні  сприятливих умов для ведення бізнесу через покращення якості освіти,  розвиток талантів, різносторонню підтримку компаній сфери інформаційних  технологій та адвокацію інтересів індустрії.

ДОВІДКА

Кредобанк заснований у Львові 1990 року, Національний банк України зарахував його до системно важливих банків України. Кредобанк входить до фінансової групи PKO Bank Polski – найбільшої фінансової інституції Польщі та однієї з найбільших фінансових груп Центрально-Східної Європи. Домінуючий підрозділ групи – найбільший банк Польщі PKO Bank Polski зі 100-літньою історією, один із найстійкіших банків Європи за результатами стрес-тестів Європейської адміністрації банківського нагляду (липень 2021 р.).

Кредобанк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу України. Банк активно кредитує роздрібних клієнтів та малий і середній бізнес, пропонуючи низку спеціальних програм із мінімальними відсотками. Банк має кредитний рейтинг за національною шкалою на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом та короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1 від агентств «Стандарт-Рейтинг» та «Експерт-Рейтинг».

Партнерська публікація 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: