США та Канада запровадили нові санкції проти режиму лукашенка

НОВИНИ 17.04.2024 Коментарі 0

У Вашингтоні доповнили санкційний список десятьма фізичними і дванадцятьма юридичними особами. Також із легкої руки Оттави двадцять одна особа з Білорусі потрапила під санкції. В основному – це «судді» та начальники колоній.

Щодо юридичних осіб у списку США, то туди увійшли: ВАТ «Техніка зв'язку», ОАО «Агат-Систем», ОАО НДІЕОМ, ТОВ «Іннотех Солюшнс», ОАО «Агат-Системи Управління» - керуюча компанія холдингу геоінформаційної системи, ОАО «СТАНКОГОМІЛЬ», BLACK SHIELD COMPANY FOR GENERAL TRADING LLC (Ірак), CENTURONIC LTD (Кіпр), PHOENIX LINES S.R.O.  (Словаччина), RAYYA DANISMANLIK HIZMETLERI LIMITED SIRKETI (Туреччина), S. GROUP AIRLINES LTD (Кіпр), SHENZHEN 5G HIGH-TECH INNOVATION CO.  (Китай).

На фото з відкритих джерел: виробнича лінія ВАТ «Техніка зв'язку». Підприємство входить до складу холдингу «Геоінформаційні системи управління», що належить до структури державного військово-промислового комітету Республіки Білорусь. Основними напрямками діяльності підприємства є виробництво цифрових та аналогових систем радіозв'язку для силових структур і галузей народного господарства, аварійно-рятувальних радіостанцій, рухомих мобільних засобів зв'язку, вузлів для встановлення на бронетехніку,

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: