Шпигунку-дружину "регіонала" затримали на Вінничині

НОВИНИ 11.03.2024 Коментарі 0

Служба безпеки України затримала дружину «ексрегіонала», яка вихваляла путіна та шпигувала для фсб на Вінниччині. Жінка збирала інформацію про Сили оборони України у Вінницькій області та виправдовувала збройну агресію росфедерацію.
 
До рук СБУ потрапила дружина колишнього функціонера Партії регіонів, який до 2015 року очолював місцеву районну раду. На замовлення фсб, вона намагалася виявити аеродроми з бойовими літаками та гелікоптерами ЗСУ, а також з’ясувати наявність ППО поблизу авіаційних об’єктів.
 
Також колаборантка цікавилася геолокаціями медзакладів із українськими захисниками та розвідувала маршрути руху військових ешелонів, повідомляє пресслужба СБУ.
 
Завдяки оперативному реагуванню Служби безпеки вдалося запобігти ворожим ударам по стратегічній інфраструктурі на території області.
 
Свої погляди щодо російської агресії жінка публікувала в анонімному акаунті в забороненій в Україні соцмережі «Однокласники» - закликала до підтримки путіна та виправдовувала вторгнення російських військ в Україну.
 
Саме в «Однокласниках» на її антиукраїнськість звернули увагу в фсб і завербували.
 
Їй оголосили підозру за п’ятьма статтями Кримінального кодексу України та взяли під варту. Зрадниці загрожує довічне ув’язнення з конфіскацією майна.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: