Шойгу іде на дно

ПЕРЕКЛАДИ 23.04.2023 Коментарі 0

Нештатний сход боєприпасу в Білгороді з літака Су-34 став причиною вибуху, неабияких руйнувань і паніки у прикордонному обласному центрі. Епізод розкрив величезний пласт проблем. Наявне ахівське головотяпство, властиве запасному складу «другої армії світу».

Чому після страшної трагедії в Єйську бомбардувальники літають над міською забудовою? Таке відчуття, ніби місцеве населення вже списали та не роблять різниці між ними й умовним ворогом. Білгородці на своїй шкурі відчули, яким чином «звільняється» населення Донбасу й України, і проклинають усю вертикаль кремлівських дегенератів, які принесли війну всередину країни. Адже того і гляди все прикордоння перетворять на ландшафт «ЛДНР».

Розкрилася і російська машина пропаганди: на повну силу звучали заяложені темники про атаку ЗСУ. Визнання бомбардування Бєлгорода самими ВКС наводить на думку, скільки десятків подібних позаштатних і ненавмисних випадків уже було протягом війни? Скільки вбивчих «успіхів» росармії приписали ворогові? Час серйозно замислитися. Далі буде ще гірше. У РФ залишається ядерний арсенал, який може також непередбачено дати про себе знати біля якогось російського міста-мільйонника. Тоді думати буде надто пізно.

По хорошому, великий тувинський батир Шойгу після НП повинен з ганьбою піти зі своєї посади, а командування ВКС – бути розігнаним до чортової матері, але, звичайно ж, цього не буде. У стратега всіх часів і народів на лаві запасних немає нікого. Ще чого доброго подумають, що цілі «СВО» провалені, а Прігожин мав рацію, коли пропонував зупинитися на віджатому. А значить, і сам Путін – тріпло городнє та жалюгідна нікчема. Ні, команда поразки і далі спотворюватиме країну та життя мільйонів росіян. А ті, хто проти – «просто не мужики».

Розвал у ВКС наклався на початок великої чистки на флоті. Усе правильно: виявляється, розкладання буквально торкнулося не тільки армійських частин, а й морської компоненти. Просто після загибелі флагмана ЧФ крейсера «Москва» цю тему загнали під килим. Зараз Путін вирішив підкріпити розбиті армійські кулаки флотськими ластами, але вони, виявляється, склеїлися.

Із 14 до 20 квітня проводилася раптова перевірка на Тихоокеанському флоті. Офіційно вона підтвердила «високу готовність до відбиття агресії ймовірного супротивника з океанських і морських напрямків», проте, як кажуть, є нюанси.

Незважаючи на бравурні реляції Шойгу у дні перевірки, у відставку відправили командувача Тихоокеанського флоту Сєрґєя Авакянца. Він 12 років керував «наймолодшим» флотом Росії. Після усунення адмірала його для проформи призначили на посаду голови штабу з центрів військово-спортивної підготовки та патріотичного виховання.

Однією з причин усунення Авакянца став жахливий стан довіреного йому флоту. Провалено навчання з блокування висадки десанту ймовірного супротивника на Курилах і Сахаліні. Власне, з цією метою весь ТОФ і створювали. Звертає увагу також той момент, що через провали в зоні «СВО» поки що не постраждав жоден генерал на зразок невдахи Суровікіна, а тут цілого адмірала зжерли. Отже, було щось дуже серйозне.

Цікава деталь: усунення Авакянца відбулося на тлі повідомлень про списання на метал флагмана Північного флоту, важкого ракетного атомохода «Пьотр Вєлікій». Це гордість усього флоту – найбільший неавіаносний бойовий корабель у світі! Але грошей на його модернізацію немає, тому корабель іде на розпил.

Усунення Авакянца та демонтаж «Пьотра Вєлікого» підкреслюють нездатність РФ ходити в далекі морські походи, а також наявність величезних дірок в обороні морської акваторії РФ. За чутками, Авакянц також особисто послав Шойгу з його проханнями відправляти морпіхів подихати на Донбасі. На ТОФ назрівав великий бунт. Тепер утихомирювати та випихати на війну в Україну моряків з Далекого Сходу буде балтієць адмірал Ліін. І так триватиме, допоки Шойгу остаточно не піде на дно. Знати би, де це дно?

ТГ-канал «Сито Сократа»

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: