Шмигаль запропонував спільний контроль на пунктах пропуску на польському кордоні

НОВИНИ 23.12.2023 Коментарі 0

"Провів зустріч у Києві з очільником МЗС Польщі Радославом Сікорським. Переказав найщиріщі вітання новому Уряду Польщі на чолі з Дональдом Туском. Розраховуємо на побудову плідної та конструктивної співпраці між нашими країнами", - про це у телеграмі сьогодні, 22 грудня, повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

"Обговорили посилення економічного співробітництва. Зосередили увагу на ключовому питанні: безперешкодний рух вантажів через наш спільний кордон – критично важливий для стійкості й боротьби України з російським агресором. Маємо напрацювати збалансоване рішення, яке принесе користь обом країнам.

Запропонував впроваджувати спільний контроль на пунктах пропуску. Це підвищить ефективність та дієвість їхньої роботи.

Обговорили посилення співпраці у сфері виробництва й ремонту військової техніки. Маємо волю й все необхідне, щоб вивести наше оборонне співробітництво на новий рівень.

Будемо тісно співпрацювати у питаннях європейської інтеграції. Вдячний Польщі за підтримку України на шляху до ЄС. Подякував також усьому польському народу за всебічну підтримку України з перших днів повномасштабної війни",
- написав Денис Шмигаль.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: