Що насправді зараз відбувається в Білорусі

ОКРЕМА ДУМКА 20.06.2023 Коментарі 0

Білорусам не повідомляють справжні причини розміщення [російської] ядерної зброї в Білорусі. Політично Лукашенко остаточно і безповоротно заблукав у 2020 році, відтоді кожне його нове рішення є ще одним цвяхом у труну білоруської державності.

Лукашенко рятує собі життя і веде свою гру, зовсім не цікавлячись думкою білорусів. Для цього він зараз підігрує Путіну, залишаючи людей у невіданні і ставлячи під загрозу їхнє майбутнє.

Є дві причини для розміщення ядерної зброї: страх Лукашенка й агресія Путіна

Страх: саме це головна причина нав'язливого бажання Лукашенка привезти ядерну зброю в Білорусь. Він не хоче відповідати за скоєні ним злочини. За останні 3 роки Лукашенко встигнув заробити собі надійне довічне ув'язнення, і зараз йому дуже важливо залучити до своїх проблем якомога більше людей, сховатися за їхні спини.

Лукашенко впевнений, що декілька ядерних боєголовок на території Білорусі дозволять йому продовжувати безкарно вчиняти злочини, а в разі потреби – виторгувати собі поблажливість.

Є, однак, інша причина: це бажання Путіна будь-яким чином залякати Україну.

Річ у тім, що росіяни вже мали ідею вдарити ядерною зброєю по Україні, яка не має ядерної зброї. До речі, саме тому, що Україна віддала його Росії, покладаючись на її гарантії безпеки. Однак у цьому випадку США атакуватимуть російську армію та флот. Тому у Путіна складна проблема: якщо на фронті справи підуть зовсім погано, як застосувати тактичну ядерну зброю і не втратити все?

У цьому плані запуск ракети з ядерною боєголовкою з території Білорусі є для них привабливим варіантом. Природно, Путін сподівається, що удар у відповідь буде завдано по території Білорусі. Він не шкодує білорусів, як і українців, бурятів, татарів та всіх інших. За потреби, Путін пустить їх усіх у розхід.

Якщо в Білорусі з'явиться ядерна зброя, білорусам доведеться боятися за своє життя і майбутнє своїх дітей.

Своїми егоїстичними діями Лукашенко намалював мішень на спині кожного білоруса, адже кожна країна, яка розміщує ядерну зброю на своїй території, автоматично стає мішенню для ядерної зброї інших країн. Тут немає нічого особистого, це частина міжнародної практики.

Аляксей Францкевіч, голова Благодійного фонду «Вільна Білорусь» (сторінка у FB)

На фото комплекси Іскандер-М та Іскандер-К на озброєнні армії Білорусі, здатні нести ядерні боєголовки / з відкритих джерел

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: