СБУ затримала на Львівщині прихильницю раші з Донеччини

НОВИНИ 23.08.2022 Коментарі 0

Служба безпеки України у Львівській області затримала прихильницю «руZZкого міра». Жінка у соцмережі «Вконтакте» співчувала рашистам «днр-лнр», прославляла злочинні дії ворогів, поширювала російську пропаганду та дискредитувала Збройні Сили України.

«Зловмисниці вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч. 3 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечування збройної агресії російської федерації проти Україні, глорифікація її учасників) Кримінального кодексу України. Обрано запобіжний захід – тримання під вартою, з можливістю внесення застави в розмірі 744 тис грн. Тривають слідчі дії», - повідомляє прес-служба СБУ на сторінці у FB.

Переселенка у своєму акаунті в забороненій соціальній мережі «Вконтакте» брала участь у «деструктивних інформаційних акціях росії та поширювала заклики до припинення існування України».

За інформацією української спецслужби, на Львівщину шанувальниця росії прибула на початку серпня. Тут вона «переховувалася від своїх російських «визволителів». Жінка, до речі, родом з Донецької області. Оперативники СБУ швидко встановили місцеперебування зловмисниці та затримали жінку на місці.

Заходи із припинення протиправної діяльності проводили оперативники Львівського райвідділу та слідчі Управління СБ України у Львівській області за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: