СБУ викрила чергову хапугу обласної МСЕК

НОВИНИ 22.10.2024 Коментарі 0

Служба безпеки України виявила у керівниці медико-соціальної експертної комісії Миколаївської області понад 450 тисяч доларів США та російський паспорт її сина. Жінку підозрюють у корупційних схемах для так званих ухилянтів. Також вилучено колекцію ювелірних виробів, які вона переховувала за різними адресами. Більше того, у її сина виявили паспорт російської федерації.
 
Як повідомила прес-служба СБУ, більшу частину вилучених грошей і коштовностей знайдено в помешканні її сина – інтерна медичного вишу. 

"За наявними даними, молодик оформив громадянство країни-агресора у колишньому генконсульстві рф в Одесі до початку повномасштабної війни. Також для переховування нелегальних доходів посадовиця оформила на свого сина три незадекларовані квартири.
 
За даними слідства, протягом 2015-2023 років очільниця МСЕК зазначала у своїх деклараціях винятково офіційні прибутки на загальну суму трохи більше 2 млн грн.

Крім того встановлено, що у 2023 році посадовиця оформила собі та сину 2-гу групу інвалідності для отримання від держави додаткових пільг і соціальних виплат", - йдеться у повідомленні.


 
 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: