СБУ переносить війну якомога ближче до Кремля – Василь Малюк виданню Politico

НОВИНИ 21.12.2023 Коментарі 0

Служба безпеки України посилює роботу в тилу ворога, щоби перенести війну якомога ближче до кремля. Серед пріоритетних цілей – військові кораблі росфедерації, військові бази, логістичні коридори постачань зброї.

Про це голова СБУ Василь Малюк розповів міжнародному виданню Politico, повідомляє пресслужба української спецслужби у своєму ТГ=каналі.

"СБУ завдає цілеспрямовані точкові удари. Ми жалимо ворога голкою прямо в серце. Кожна наша спецоперація переслідує конкретну ціль і дає свій результат. Усе це в комплексі ускладнює можливості рф для ведення війни в Україні і наближає нашу Перемогу", - зазначив Василь Малюк.

Зараз спецслужба працює над відтісненням чорноморського флоту рф із Криму за допомогою морських дронів Sea baby. Саме ці дрони вразили кримський міст, а також декілька російський військових кораблів.

Politico зазначає, що атаки дронів Sea baby змусили москву вивести більшу частину свого флоту з окупованого Криму, що дозволило Україні відновити використання своїх портів для судноплавства.

Василь Малюк стверджує, що СБУ ретельно обирає цілі перед ударами. Передовсім працює по військових об’єктах: "Ми діємо повністю згідно з нормами міжнародного права", зазначив він. Причому більшість операцій СБУ проводить на території України – Донбасі, Криму та Чорному морі. 

"Це наша земля, і ми будемо використовувати всі можливі методи, щоби звільнити її від окупантів", - наголосив голова СБУ та додав, що "бавовна палатиме й надалі".

До речі, російський ботоксний фюрер, коли нещодавно віиступав до дня працівника органів безпеки рф, закликав спецслужби росії посилити антитерористичну роботу в усіх напрямках, активніше боротися зі загрозами в інформпросторі та захищати держтаємниці. 

Особливу уваги путін казав звернути на охорону кордонів біля лінії бойового зіткнення та жорстко припиняти спроби закордонних спецслужб дестабілізувати суспільно-політичну ситуацію на росії.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: