Рашисти показують італійцям брехливий фільм про Бучу

НОВИНИ 21.12.2023 Коментарі 0

В Італії показали російський пропагандистський фільм "Свідок". Його основний наратив полягає в тому, що людей у містечку Буча під Києвом 2022 року убивали і ґвалтували не російські окупанти, а все інсценувала Україна.

Про це у своєму ТГ-каналі повідомив журналіст Андрій Цаплієнко. ЗА його словами, пропагандистський "шедевр" росіяни спеціально знімали та готували для західної аудиторії. 

"Росіяни спочатку хотіли зняти "документальний" фільм про нібито "злочини української армії" з метою показувати його західній аудиторії. Але підтасувати факти не вийшло навіть у досвідчених пропагандистів. І тоді Кремль виділив бюджет на ігровий фільм", - написав автор.

За словами Андрія Цаплієнка, в Італії росіяни зробили промоційний тур по різних містах. І, на жаль, не відбулося протестів проти ганебної пропагандистської брехні рашистів в Італії.

"Запитання до українського посольства – яка була реакція на прокат цього фільму? Запитання до українського Мінкульту – може, настав час зайнятися просуванням на захід наших англомовних фільмів про російські злочини? Один із таких, до речі, зняла наша група. Ці італійські плакати є прямим поясненням, чому в європейських парламентах менше голосують за допомогу Україні", - написав Андрій Цаплієнко.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: