СБУ очистила інфопростір України від проросійських агітаторів

НОВИНИ 14.02.2024 Коментарі 0

П'ятеро проросійських агітаторів, що виправдовували агресію рф та закликали до захоплення Києва, затримала Служба безпеки України. Серед них столичний блогер-антисеміт, "семінаристи-бібліотекари" із Житомирщини, попадя із Запоріжжя 

"Зловмисники виправдовували збройну агресію рф, а також закликали до захоплення державної влади та розпалювали міжнаціональну ненависть у нашій державі", - повідомила пресслужба СБУ.

У Києві затримали блогера, який публічно принижував гідність однієї з національних спільнот і заперечував збройну агресію рф проти України. Він вів провокаційні стріми на території історико-меморіального заповідника "Бабин Яр", а потім викладав відео у FB  та Youtube.

На Житомирщині – активістів осередку фейкового народовладдя. Двоє місцевих нав’язували людям кремлівські наративи про війну в Україні: збройну агресію рф вони називали "громадянським конфліктом" у нашій державі.

Що цікаво, ворожу пропаганду вони поширювали у бібліотеці під час так званих "семінарів". Опісля викладали відео у соцмережах.

На Запоріжжі перед Законом відповідатиме дружину настоятеля храму УПЦ (мп). Попадя у ТГ-каналі героїзувала російських окупантів і виправдовувала їхні злочини в Маріуполі.

У Черкасах уже вирок отримала місцева агітаторка, яка публічно закликала до насильницького захоплення державної влади та військового перевороту в Україні.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: