Румунською автомагістраллю перекинуть бронетехніку для захоплення українських територій – новий рашафейк

НОВИНИ 22.01.2024 Коментарі 0

Рашисти поширюють фейк про те, що уряд Румунії прокладає нову автомагістраль до кордону з Україною нібито для того, щоб… анексувати наші території. Ось як допекла московитам інформація про новий транспортний коридор, який зараз активно будують.

У повідомленнях зацікавлених користувачів соцмереж йдеться про те, що Бухарест «готується до окупації України в обхід Польщі», а саме Чернівецької та Закарпатської областей. І, мовляв, саме тому  ударними темпами прокладається нова магістраль, якою перекидатимуть військову бронетехніку.

Насправді, як зазначають у Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, румунський уряд повністю підтримує незалежність, територіальну цілісність України та не має жодних агресивних намірів або претензій до країни-сусіда. Будівництво швидкісної магістралі має виключно торговельну та інфраструктурну мету.

Проєкт будівництва 450-кілометрової автомагістралі А7, яку політики назвали Autostrada Moldovei, розглядається як необхідний елемент економічного розвитку східних регіонів Румунії, поєднання Чорного моря з автошляхами України, Центральної та Східної Європи і до магістралі, яка з’єднає чорноморські порти з Середземним і Північним морями.

Румунські ЗМІ писали про неймовірно активні роботи: близько 3 тисяч працівників у режимі 24/7 працюють на будівництві цієї автостради. Зазначимо, у разі реалізації цього проєкту, Україна отримає додатковий маршрут для експортних перевезень автотранспортом, зокрема, до порту Констанца.


Тим часом рашисти, розізлившись, вирішили втопити проєкт у фейках, налаштувавши проти нього людей по обидва боки кордону. Традиційно рашапропаганда намагається «розсварити» між собою Україну та її союзників, аби ті послабили військову допомогу чи взагалі перестали її надавати.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: