«Розпові вчительке»: як «паляться» російські фейкороби

НОВИНИ 15.09.2022 Коментарі 0

Рашистські пропагандони вчергове прокололись на криворукому фейку. На прорашистському інформресурсі «донпресс» із т.зв. «днр» розмістили нову страшилку. Вона мала б продемонструвати, як підступно знущаються над російськомовними в Україні.

«З Української школи нам надіслали такі фото:

На дошці оголошення просять доносити на батьків за погляди», - йдеться у тексті під нібито фотографією шкільної дошки.

Поганий переклад фрази «Расскажи учительнице» - «Розпові вчительке» одразу видає «знавців» української мови.

Далі в тексті «оголошення» йдеться про критерії, за якими новітнім «павлікам морозовим» потрібно розповідати про свої «неблагонадійні» родини.

Зокрема, потрібно повідомити, якщо у дитини є родичі на росії, якщо батьки собі дозволяють вдома розмовляти російською та дивитись російськомовні канали. А також – якщо мають наглість погано говорити про Володимира Зеленського.

  • Додати тут нічого, що буде з цілим поколінням – вже стає зрозуміло, - обурюються рашистські пропагандони.

Українські користувачі соцмереж також звернули увагу на інші проколи росіянських фейкометів. Зокрема, на конструкцію фрази в оголошенні по центру дошки: «Похід в театр» (якийсь радянсько-рашистський варіант вийшов). А також на вартість квитків (ціни в 40 грн, на жаль, немає вже давно) і те, що вчителі зазвичай від зборів грошей намагаються триматись подалі («у групу в вайбері чи ТГ писали б таке», - діляться користувачі соцмереж).

«Найбільше звеселило про Зеленського – у нас його настільки часто лають у публічному просторі, що вчительці просто нічого буде додати». «Зате над псом Патроном хтось від душі постарався». «Навіть фейк по-людськи зробити не можуть», - це ще лагідніші реакції українців на цю фотофальшивку.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: