Роспропаганда підтримує погляди відомої феміністки та лесбійки

НОВИНИ 09.01.2024 Коментарі 0

Легенда європейського фемінізму Аліса Шварцер (німецькою Alice Sophie Schwarzer, на фото) із 2022 має повагу та симпатію з боку російської пропаганди. Кремлівським пропагандистам імпонує її гасло "мир за будь-яку ціну". А також те, що вона виступає за припинення постачання озброєння Україні.

Про це пише у своєму ТГ-каналі політичний аналітик Олександр Фрідман. Шварцер у заснованому нею виданні ЕММА опублікувала чергову колонку із нападками на голову комітету Бундестагу з оборони Марі-Аґнес Штрак-Циммерман (на фото з журналу ЕММА), яка виступає за збільшення військової допомоги Україні. 

Олександр Фрідман допис феміністки характеризує як "квінтесенцію протиріч і нерозуміння". З одного боку вона критикує голову комітету Бундестагу з оборони, а з іншого визнає, що російська армія (як, втім, і ХАМАС) використовує сексуальне насильство як метод ведення війни.

І після цього робить парадоксальний висновок: війну в Україні треба зупинити на будь-яких умовах, і насильство припиниться.

"Будь-який серйозний кримінолог підтвердить, що ґвалтівник, який не зазнав покарання за вчинене, і далі вершитиме свою брудну справу. Прийняти пропозицію Шварцер означає лише одне – видати злочинцям карт-бланш на подальші злочини", - резюмує експерт..

У грудні минулого року Шварцер виповнився 81 рік. Німецька журналістка та публіцистка свого часу була колумністкою таблоїду Bild. Парадок іще й у тому, що активісткк феміністського руху та відкритк лесбійкк роспропаганда не цурається. Хоча на росії стирає в пил представників ЛГБТ-спільноти. До того ж, в рф передбачена кримінальна відповідальність за пропаганду ЛГБТ.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: