Росіяни запустили ІПСО через поштові електронні скриньки українців

НОВИНИ 24.01.2024 Коментарі 0

Служба безпеки України попередила про масштабне email-розсилання на адреси українців, а також представникам органів державної влади і приватних компаній.

Росіяни здійснюють його з великої кількості електронних скриньок, які перед тим зламали російські хакери.

Повідомлення має всі ознаки цілеспрямованої інформаційно-психологічної операції, зазначає пресслужба СБУ. .

У повідомленнях українцям пропонують співпрацю з російськими спецслужбами за винагороду. 

"Таким чином ворог вкотре намагається дестабілізувати ситуацію всередині нашої країни. СБУ вже заблокувала частину адрес, з яких здійснюється вказана розсилка, та закликає українців не реагувати на повідомлення такого типу", - йдеться у повідомленні від СБУ. 

Українська спецслужба також нагадує, що за передачу інформації про ЗСУ, обʼєкти критичної інфраструктури та будь-який інший різновид співпраці з ворогом передбачена кримінальна відповідальність. Також подібні злочини можуть класифікувати як державну зраду.

Цікаво, що міністр оборони України Рустем Умєров у середу, 24 січня, у ТГ-каналі запропонував українцям, які перебувають на окупованій російськими загарбниками території, та жителям самої росфедерації за грошову винагороду надсилати інформацію про уражені ворожі об'єкти Збройними Силами України.

"Збройним силам України потрібен зворотний зв'язок і свідчення об'єктивного контролю про силовий вплив на окупантів. Якщо Ви стали свідком роботи ЗСУ на окупованих територіях або територіях ворога, надішліть фото або відео на захищений і анонімний бот зворотного зв'язку @umerov_bot

Можливе грошове заохочення!" - йдеться у повідомленні міністра

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: