«Росіяни готуються до наступної фази вторгнення» - польський урядовець

ПЕРЕКЛАДИ 21.09.2022 Коментарі 0

Останні досягнення Збройних Сил України на полі бою підтверджують правильність рішення про передачу зброї Україні, що прийняли на ранній фазі російської агресії. Але це не означає, що війна досягнула перелому. Росіяни готуються до наступної фази вторгнення.

Українці доводять, що можуть добре використовувати не лише техніку старого покоління, а й сучасні платформи та системи. Вони демонструють креативність і нестандартний підхід – інвестиції в навчання тут окуповуються – і високий моральний дух.

Таким чином, вони суперечать аргументам, що переозброєння жертви агресії сприяє продовженню конфлікту, а єдиним виходом є складання зброї. Проте в українців має бути шанс перемогти – і ми можемо та повинні дати українцям цей шанс.

Підтримка мусить тривати. Лише невдачі на полі бою можуть перешкодити політичним планам Росії щодо України та переконати росіян задуматися та вийти із глухого кута, в якому вони застрягли своєю неоімперською політикою. Останні повідомлення чітко свідчать про те, що Кремль не має наміру послаблюватися – рішення про часткову мобілізацію та чергове оголошення референдумів на окупованих українських територіях є чітким сигналом того, що Росія не планує припиняти вторгнення, або навіть свідчить про те, що Росія перейде до іншої фази агресії.

У російській інфосфері, незважаючи на величезний тиск цензури, стає все більше голосів, що ставлять під сумнів сенс війни, яка замість того, щоби доводити силу Росії, подає все більше прикладів її слабкості.

Російська економіка не є «самотнім островом» і вже відчуває на собі наслідки запроваджених проти неї санкцій у зв’язку з агресією проти України. Зараз не час змінювати політику Заходу – нам потрібна послідовність, а українцям – наша підтримка.

Станіслав Жарин, уповноважений уряду з інформаційної безпеки Республіки Польща, (gov.pl)

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: