Росіянам ввижається СБУ, яке «кришує» підмосковні нарколабораторії

НОВИНИ 11.04.2022 Коментарі 0

Фантазери-рашисти не перестають дивувати новою маячнею. Виявляється, СБУ «кришувала мережу підпільних нарколабораторій» на рассєї, радісно повідомило ріа «новости». На оприлюднених відеофрагментах нібито затримані чоловіки розповідають про деякі особливості роботи цієї мережі у підмосков’ї.

На першому відео чоловік, представившись Олександром Звягінцевим з республіки Україна, повідомляє, що його звинувачують в особливо тяжкому злочині – незаконному виробництві в особливо великих розмірах наркотичних засобів.

На роботу він погодився через те, що «опинився у скрутних життєвих обставинах». Вихід запропонували «друзі-товариші», які перед тим «пройшли серйозний відбір у Києві, наприклад, на поліграфі».

Коли приїхали на рашку, отримали інструкції – як їм жити, працювати, у кого яка «легенда» (згідно з нею, Звягінцев був водієм-будівельником). В разі проколу чи збитків погрожували побити або покалічити.

«По нашій кримінальній справі доведено, що усе це приходило з України». «За моїми висновками, не складно здогадатися, що це, скоріш за все, спецслужби – бо на цьому рівні тільки так організовується». «Керівник мені неодноразово говорив, що цю роботу йому запропонували працівники СБУ». Поза всякими сумнівами, ці аргументи напрочуд переконливі та неспростовні.

Далі інтерв’юйований (хороший звук і колоритне тло – світла стіна та подібні на тюремні двері не надто переконують, що це реальний допит) розповідає свої припущення, чому і для чого цей бізнес був організований.

Мовляв, на московії є високий платоспроможний попит – для заробляння величезних сум грошей. «Де їх використовують, можна лише здогадуватись у нинішніх умовах. Може навіть на оплату якихось найманців». А зважаючи на погрози «керівництва», чоловік навіть припустив, що затримання «може ще й не найгірших вихід».

Інший чоловічок трохи наркоманської зовнішності з постійно бігаючими очима, за його словами, був завербований братом його товариша, який «на скільки стало зрозуміло», був працівником СБУ.

Він додав перцю сюжетові, розповівши страшні подробиці. Адже тим, хто хотів вийти з цього «бізнесу», погрожували фізичною розправою їм та їхнім родичам чи близьким. «Нам скидали по кілька відеороликів на тиждень із розправами над тими, хто, скажімо так, вчинив незгодних людей там просто ламали, на відео записували, вбивали», - розповів чоловік, якого допитували у тих же декораціях, що і попереднього.

Маячня з нарколабораторіями «під крилом» СБУ свідчить про кризу жанру у росіянських пропагандонів. Бо крім чергових лабораторій (до яких вони мають якусь хворобливу слабкість) нічого креативнішого вони не продукують.

А сюжет можна було б розвинути (за аналогією з «Кінгсменами-2») до випуску наркотика, який уразив би тисячі рашистів-наркоманів невідомою хворобою. І традиційно звинуватити Україну в геноциді нещасних мацковських наркоманів.

Зрештою, затриманих могли б звинуватити не у виробництві та збуті, а в державній зраді, шпигунстві та інших злочинах проти «царя і атєчєства». Натомість тішить посилення іміджу СБУ за порєбріком, яка в рашистських очах вже практично зрівнялась за могутністю з Аль-Каїдою. Нехай бояться.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: