Росія вестиме тотальну війну на винищення українців, - Павел Усов

ОКРЕМА ДУМКА 10.07.2024 Коментарі 0

Як я писав два роки тому, Росія вестиме тотальну війну, щоб знищити Україну та український народ. Інших цілей у цієї війни немає.

У кремлі сподівалися зробити це швидко, допоки Захід перебував би у шоковому стані, за «3 дні». Після захоплення значних територій України Москва провела би чистки й етнічне тераформування (ЕТНОФОРМУВАННЯ), як це робила весь час. Крим, Донбас. Єдиною реакцією Заходу були би гучні зойки про «права людини», міжнародні конвенції, конференції, співчуття тощо.

Тепер, коли швидко захопити не вдалося, Москва реалізовує політику винищення демонстративно показово, під «втомлені зітхання Заходу» та думки про «мир» з Москвою, побоюючись перенесення війни углиб Європи.

Щодо Білорусі Москва також проводить політику винищення, але іншими засобами. Етнічне та політичне тераформування відбувається повним ходом, країну та народ не тільки знищують, а й перетворюють на монстра, агресора.

Так, одна з цілей ЕТНОФОРМУВАННЯ – зробити білорусів такими ж агресивними, як і росіяни. Частково це можливо, і головний удар по дітях, через школи й ідеологічні інститути.

Москва вже навіть не ховається за міфами про триєдність слов'янських народів, за політикою збереження «ідентичності», вона орієнтована на винищення і злиття білорусів та українців у російськість.

Тих, хто не хоче московизуватися , потрібно знищити.

Павел Усов, політолог, ТГ-канал

Головне фото – скріншот відео в момент вибухів російський ракет у Києві 8 липня

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: