Росія проводить кампанію з дискредитації України на Близькому Сході

НОВИНИ 09.10.2023 Коментарі 0

Держава-агресор росія використовує напад терористів ХАМАСу на Ізраїль для масштабної провокації проти України.

Про це повідомляє Головне управління розвідки міністерства оборони України у своєму ТГ-каналі.

За даними українського ГУР, російське головне розвідуправління (гру) передало терористам ХАМАСу захоплену під час бойових дій в Україні трофейну зброю, виготовлену в США та державах ЄС.

«Наступним, за планом росіян, кроком мають стати фейкові звинувачення українських військових у буцімто продажу західної зброї для терористів на регулярній основі.

У межах кремлівської дезінформаційної кампанії ці фейки мають лягти в основу низки «викривальних публікацій» та «розслідувань» у західних ЗМІ», - йдеться у тексті українського ГУР.

За даними української спецслужби, кремль має намір для більшої переконливості використати відповідні коментарі зрадника з української прикордонної служби старшого лейтенанта Руслана Сирового, який нещодавно втік до москви.

«Чергова провокація ворога націлена на дискредитацію Збройних сил України та повне припинення військової допомоги нашій державі з боку західних партнерів», - пояснюють мотиви дій рашистів у ГУР МО України.

До речі, російські ресурси пропаганди вже поширюють відеокадри зі зброєю та подяками Україні від терористів ХАМАСу за буцім передану зброю (скріншот відео).

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: