Росія готує ІПсО для українців

НОВИНИ 13.09.2023 Коментарі 0

Росіяни готують чергову інформаційно-психологічну операцію. Хоча тема не нова – масові втрати українців під час звільнення своєї землі від окупаційних військ – про що кремлівська пропаганда разом із путіним, щойгу та конашенковим не втомлюються повторювати, проте цього разу хочуть залучити західні інформаційні майданчики та псевдо-експертів.

«Джерелами поширення ІПСО будуть насамперед західні, в основному американські псевдо-експерти і політики трампістського крила, а також низка ЗМІ, - пише у своєму ТГ-каналі військовий аналітик Олександр Коваленко. – ІПСО робитиме акцент на двох типах наративів про втрати:

Перший наратив – українці зазнали величезних втрат і не можуть продовжувати наступ, усі резерви вичерпані, людей не залишилося, треба терміново сідати за стіл переговорів.

Другий наратив наголошує на техніці. Українці втратили майже всю техніку, що ми дали їм, вони не вміють нею користуватися! Потрібно терміново припинити постачання техніки Україні та, знову ж таки, сідати за стіл перемовин».

За його словами, поширення наративів безпосередньо пов'язуватимуть з українським Президентом. Буцім джерело в Білому домі особистого спілкувалося з Володимиром Зеленським чи було присутнє під час якоїсь розмови та дізналося про стоп’ятсот тисяч, які втратила Україна за літо.

«Цифри відрізнятимуться. Різні спікери називатимуть різні дані, хтось 100 500, хтось 500 000, ну, а хтось не погребує і мільйоном. Попереджений – захищений. Фільтруйте інформацію і зберігайте критичне мислення. Інформаційна війна не просто продовжується, каталізується», - підсумував Олексадр Коваленко.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: