Російські війська зафарбовують бортові номери: ДПСУ попереджає про ризик провокацій

НОВИНИ 21.03.2022 Коментарі 0

Державна прикордонна служба України повідомляє про високий ризик провокаційних дій з боку російських військових кораблів у стосунку до цивільних суден.

"Пірати під триколором замальовують бортові номери, а з ними – мізерні залишки честі і гідності" – повідомляється у повідомленні ДПСУ

Зважаючи на те, що російська армія використовує всі брудні методи ведення війни рашистами, в цій акції вбачається підготовка до майбутніх провокацій щодо цивільних суден із подальшим звинувачуванням в них українських військових кораблів.

Також ДПСУ наголошує на тому, що військовий флот росії продовжує плекати найнижчі традиції піратства.

  • З початку широкомасштабного вторгнення в Україну орки неодноразово відмітилися підлістю у Чорному морі.
  • Під приводом фейкової контртерористичної операції заблокували роботу українських портів. Обстріляли 4 цивільних судна. З одного з підбитих танкерів влаштували екологічну бомбу. Захоплюють і утримують в полоні цивільні вантажні судна.
  • Перешкоджають рятувальним операціям – захопили одне пошуково-рятувальне судно і неодноразово погрожували застосуванням зброї рятувальним катерам, які йшли на допомогу екіпажам підбитих суден.

Також прикордонники України повідомляють і про нові санкції та обмеження, які світове товариство накладає на російських терористів

  • Незабаром російські судна не зможуть залишати порти через відмову компанії Регістр Ллойда Вояж Рус продавати та оновлювати у рф електронні навігаційні карти C-MAP, які використовують більшість російських суден.
  • Країни ЄС та Велика Британія розглядають можливість заборони на вхід російських кораблів у свої порти.
  • Шведські порти вже оголосили *бойкот* всім російським суднам та вантажам.
  • Дунайська комісія позбавила рф повноважень та вимагає компенсації за зрив судноплавства.*
  • А Туреччина використовує повноваження відповідно до Конвенції Монтре 1936 року, які дозволяють закривати протоки Босфор та Дарданелли для іноземних військових кораблів у воєнний час та в разі загрози.

Отже, замальовані назви та бортові номери не вкриють від ганьби та зневаги у всьому світі. І за воєнні злочини відповідатимуть усі причетні й ті, з мовчазної згоди кого вони вчинялися, наголошують у ДПСУ

Ілюстративне фото: ДПСУ  

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: